Gone to Soon....

foto van Supportersvereniging Haagsche Bluf.

Geniet van het leven!

Vanochtend bereikte ons het droevige nieuws dat Mark Dehaag (Yank) de strijd tegen die verschrikkelijk ziekte heeft moeten opgeven en is overleden.
In één week tijd verliezen we bij ADO Den Haag Donny en Mark en is het een jaar geleden dat Boy ons moest verlaten. Royd en Kaja liggen ook nog vers in het geheugen.
5 jonge mannen die nog een heel leven voor zich zouden moeten hebben, 5 jonge mannen die nog zoveel dromen hadden en 5 jonge mannen die nu van boven kijken naar hun geliefden en hun clubje.
Naast deze 5 supporters zijn de afgelopen jaren nog veel meer fans heen gegaan en dat is uiteraard net zo'n groot gemis.

Bij ADO Den Haag wordt voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd altijd een eerbetoon gedaan voor de overleden supporters d.m.v. een minuut applaus! Een laatste groet aan de trouwe fans wat door iedereen wordt gewaardeerd. Nu staan we tussentijds ook even stil bij de fans die veel te vroeg zijn overleden.
Laten we ook even stilstaan bij wat we zingen en roepen in het stadion en laten we ons goed beseffen dat we van het leven genieten want voor je het weet is het voorbij!

Rest in Peace Mark, Donny, Boy, Royd, Kaja en al die andere supporters die we moeten missen op de tribune.