Informatie vertrektijden Feyenoord

Informatie vertrektijden Feyenoord - ADO Den Haag

Zondag gaan we naar Rotterdam, naar De Kuip, en hierbij de benodigde informatie voor fans die meereizen. ADO Den Haag stelt supporters, die met de auto naar het Cars Jeans Stadion komen voor de verplichte buscombi, in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters kunnen vanaf 11.00 uur via de poortjes van ingang 5/6 van het Cars Jeans Stadion naar binnen. Daar vindt de eerste kaartcontrole van het E-ticket omwisselbiljet in combinatie met de (Seizoen) Club Card plaats. Tevens ontvangen de supporters een gratis broodje van Henk Patat, vanaf 10.30 uur, bij ingang 5/6. Supporters kunnen onder de Eretribune verzamelen en een gratis kopje koffie krijgen aan de counter. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten. Supporters worden verzocht om direct aan te sluiten bij de poortjes van uitgang 27/28 waar de uitstroom naar de bussen plaatsvindt. Bij deze uitgang zal het omwisselbiljet omgeruild worden voor het officiële toegangsbewijs van De Kuip. Daarna kunnen supporters naar de bus gaan en instappen.

De twee clusters van dubbeldekkers zullen kort na elkaar vertrekken. Supporters die met een buscombikaart naar de Kuip gaan, maar niet met de bus komen, worden niet toegelaten tot het stadion. Toegang tot de bus is alleen mogelijk met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een E-ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het omwisselen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank en vuurwerk niet is toegestaan. Aan degene bij wie drank en/of vuurwerk wordt aangetroffen wordt de toegang tot de bus en/of het stadion ontzegd. Vanwege de korte reistijd en het feit dat er in Den Haag wordt gefouilleerd zijn er op de heenreis ook geen andere dranken toegestaan in de bus. In de bussen geldt een rookverbod. Er zal geen 'rookstop' worden gehouden.

Feyenoord heeft, op uitdrukkelijk verzoek van ADO Den Haag, het besluit genomen om voor de wedstrijd van aanstaande zondag de netten voor de bezoekersvakken weg te halen. ADO Den Haag heeft het vertrouwen in haar supporters dat dit niet wordt beschaamd en er geen 'overlast' voor het thuispubliek onder het bezoekersvak wordt veroorzaakt.