Fans kunnen fluiten naar ADO-aandeel

Afbeeldingsresultaat voor prioriteitsaandeel

Het prioriteitsaandeel van de gemeente wordt niet overgedragen aan de supporters.

Dat meldt supportersvereniging Haagsche Bluf na een gesprek met bewindvoerders Ben Knüppe en Job van der Have.

De gemeente Den Haag doet afstand van het prioriteitsaandeel. De fanclub wilde dat aandeel graag overnemen om op die manier een zetel in de raad van commissarissen te bemachtigen.

Volgens Knüppe kan het aandeel niet worden overgedragen. Er zijn afspraken gemaakt met United Vansen en de vereniging HFC ADO over de besturing van de club. Aan dat evenwicht mag volgens de bewindvoerders niet worden getornd.

Knüppe en Van der Haven willen als alternatief voor een RvC-zetel wel een á twee jaar met de supportersvereniging rond de tafel.